FantaSea bolig

  • ± 116 
  • Gratis trådløst internett
  • Stor utendørs terrasse
  • Maks. 8 personer
  • 3 soverom
  • Bad med dusj og toalett
  • Separat toalett og urinal

FantaSea er vår største leilighet med et areal på 116 m2. Den har trapper opp til terrassen der den private inngangen ligger. Tilgang for rullestolbrukere er mulig. Den romslige terrassen går langs to sider av leiligheten og gir en vakker utsikt over Midfjorden og fjellene rundt. Leiligheten har plass til opptil 8 personer fordelt på tre rom.

Du kommer inn i en romslig stue med et stort kjøkken i åpen planløsning. Stuen inneholder en hjørnesofa, to bøttestoler, et salongbord og et spisebord med åtte stoler.

Det er en Smart TV utstyrt med chromecast, slik at du kan strømme med telefonen din via ditt eget abonnement. Wifi er gratis. De gamle detaljene i stallen gir rommet et sjarmerende preg.

Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, komfyr med fire bluss, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøkkenvifte, vannkoker, kaffetrakter (filter), brødrister, blender og tre kjøleskap. Gryter, servise og bestikk er også tilgjengelig.

I stuen finner du dører til soverom 1 og soverom 2.

Soverom 1 har to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng om ønskelig. Sengene er elektrisk justerbare. Dette soverommet har egen servant med speil og et klesskap.

Soverom 2 har to enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng om ønskelig. Sengene kan justeres i høyden. Soverommet har egen servant med speil og et garderobeskap.

Fra stuen kommer du inn i en korridor hvor det står et stort kjøleskap. Til høyre er det en dør til soverom 3. Til venstre finner du badet med dusj og toalett, et separat toalett, et urinal og en separat vask.

Soverom 3 er delt i to avdelinger med hver sin køyeseng. Rommene kan skilles fra hverandre med et forheng. Det er en servant med speil og et klesskap.

Badet har toalett, dusjkabinett og gulvvarme. Det er servant, speil, stikkontakter og hårføner. Badet er rullestolvennlig og egnet for bevegelseshemmede. Rullestolbrukere eller personer med bevegelsesproblemer kan komme seg til inngangsdøren til FantaSea via terrassen til leilighet Aurora.

Hvis dere er et større selskap, er det mulig å leie de andre leilighetene og koble dem sammen (maks. 19 personer). Leilighetene FantaSea og Mountain Mystery kan kobles sammen. For FantaSea og Aurora kan du krysse terrassen.

test
Test 2
FantaSea-banner
terrasse (2) (gjennomsnitt)
soverom3 (2) (gjennomsnitt)
soverom1 (gjennomsnitt)
soverom3 (3) (Gjennomsnitt)
soverom1 (2) (gjennomsnitt)
Terrasse på vestsiden
terrasse (gjennomsnitt)
Stort kjøkken

Sengetøy og vaskemaskin

Sengetøy og to håndklær per person er inkludert. Det er mulig å benytte vaskemaskin og tørketrommel i resepsjonen. Det koster 50 NOK per vask eller tørk.

Større grupper

Hvis dere er et større selskap, er det mulig å leie de andre leilighetene og koble dem sammen (maks. 19 personer). Leilighetene FantaSea og Mountain Mystery kan kobles sammen. For FantaSea og Aurora kan du krysse terrassen.

Utleie

For leie av båt og/eller fiskestang, vennligst kontakt oss på forhånd. Du kan også ordne det på stedet i resepsjonen, men hvis du allerede vet at du vil leie båt, anbefaler vi at du bestiller på forhånd. Dette kan du gjøre via telefon 0031612995892 eller e-post; info@fiskesenter.nl .

nb_NONB