Flat Aurora

  • ± 65
  • Gratis trådløst internett
  • Stor utendørs terrasse
  • Maks. 6 personer
  • 2 soverom
  • Bad med dusj og toalett
  • Egen inngang og parkeringsplass

Aurora er en romslig leilighet på 65 m2. Den har egen inngang via terrassen. Terrassen er romslig og går langs to sider av leiligheten. Her har du vakker utsikt over Midfjorden og fjellene rundt. Det er en sittegruppe hvor du kan nyte omgivelsene med en matbit eller noe å drikke. Leiligheten har plass til opptil 6 personer, fordelt på to soverom.

Du kommer inn i en romslig stue. Stuen inneholder en stor hjørnesofa, to bøttestoler, et salongbord og et spisebord. Det er en Smart TV utstyrt med Chromecast, slik at du kan strømme via telefonen og ditt eget abonnement. Wifi er gratis.

Fra stuen har du tilgang til både kjøkken og soverom 1.

Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, komfyr med 4 kokeplater, stekeovn, avtrekksvifte, vannkoker, (filter)kaffetrakter, brødrister, blender og kjøleskap. Gryter, servise og bestikk er inkludert.

Soverom 1 har to køyesenger. Det er en servant med speil og et klesskap.

Fra kjøkkenet ligger soverom 2 på venstre side. Til høyre finner du et bad og en vask.

Soverom 2 har to elektrisk justerbare senger som kan skyves sammen til en dobbeltseng.

Badet har dusjkabinett med håndtak og sammenleggbar dusjstol, og toalett med veggstøtte og håndtak. En servant med speil finnes i gangen foran badet.

Det er mulig å gå gjennom terrassen til leiligheten FantaSea. Dette er kun for bevegelseshemmede/rullestolbrukere. For andre er det en egen inngang via trappene til leiligheten FantaSea.

utenfor
Terrasse
terrasse (2)
terrasse (3)
stue
stue (2)
stue (3)
Kjøkken
Vask
Soverom 2
Baderom
Soverom med 2 køyesenger og egen håndvask
spisebord

Sengetøy og vaskemaskin

Sengetøy og to håndklær per person er inkludert. Det er mulig å benytte vaskemaskin og tørketrommel i resepsjonen. Det koster 50 NOK per vask eller tørk.

Større grupper

Hvis dere er et større selskap, er det mulig å leie de andre leilighetene og koble dem sammen (maks. 19 personer). Leilighetene FantaSea og Mountain Mystery kan kobles sammen. For FantaSea og Aurora kan du krysse terrassen.

Utleie

For leie av båt og/eller fiskestang, vennligst kontakt oss på forhånd. Du kan også ordne det på stedet i resepsjonen, men hvis du allerede vet at du vil leie båt, anbefaler vi at du bestiller på forhånd. Dette kan du gjøre via telefon 0031612995892 eller e-post; info@fiskesenter.nl .

nb_NONB