Om Dennis og Annelies Vreeswijk

Vi er et nederlandsk par med to sønner i tenårene. Første gang vi var i Skandinavia var for over 20 år siden. Da var vi fortsatt uten barn. Vi hadde aldri vært lenger enn til Ardennene eller Frankrike, men Skandinavia hadde alltid hatt en tiltrekningskraft. Vi ankom fergen med bil og ble fryktelig imponert over den store båten. Skulle vi ta den? Det føltes som et skikkelig eventyr. Vi skulle til en (nesten) øy, og dit kunne man bare komme seg med båt! På den tiden var broen ennå ikke bygget. Da vi kom frem, gikk vi fra den ene overraskelsen til den andre. Akkurat da vi trodde at det ikke kunne bli finere, kom neste overraskelse rundt hjørnet. Vi havnet på Trollstigen ved en tilfeldighet. Sjefen på fergen som kjørte oss dit, var allerede i gang med å forberede oss; noe vakkert venter på deg.... 

Dennis og Annelies Vreeswijk i Norge
Dennis og Annelies Vreeswijk i Norge
Dennis og Annelies Vreeswijk i Norge

Han hadde rett. Fossene, hårnålssvingene og den meterhøye snøen ved siden av veien etter hvert som vi kom høyere opp. Vi hadde aldri sett noe lignende. Etter det besøkte vi Skandinavia mange ganger, og vi ble stadig mer forbløffet. Da familien ble større, kom guttene våre etter. De var like imponert som oss. Hver gang føltes det som å komme hjem når båten seilte gjennom fjordene igjen. Nå har vi bestemt oss for å bli boende i dette vakre området. Kraften som strømmer ut fra det, er enorm. Fjellene, fjordene og skogene har en enorm aura. Ved havnen skvulper havet. I det klare vannet kan du se liv overalt. Det virker veldig jordnært og er en del av drømmen. Som liten fanget Annelies mange krabber og fisk langs kysten av Nederland, Belgia og Frankrike, og tilbrakte mye tid på vannet. Det føles også veldig kjent.

IT-firmaet som Dennis Vreeswijk har bygget opp de siste årene, har gått i arv til partneren hans. Nå ønsker vi å introdusere andre for dette imponerende stedet. Vi inviterer deg til å komme og oppleve hvordan det er her. Dette stedet, der Hans og Diny bygde leilighetene, føles ekstra spesielt. Hans beskriver det som "et helende sted". Slik føles det også for oss, og vi ønsker deg velkommen til å komme og oppleve det. Vi har kommet hjem til det.

Vi deltok også i det nederlandske TV-programmet "Het Roer Om", mer informasjon finner du her side.

Bloggene våre
nb_NONB