Kasser med snø

Et tykt snødekke har lagt seg og forvandlet området til en julekulisse. Det er virkelig vakkert å se på, men det er også mye arbeid. Fire ganger om dagen må det ryddes snø fra stiene der vi går mye, så man holder varmen. Den sprøyter snøen meterhøyt opp i luften med den solide snøfreseren vår. Den fine gangstien som dette skaper, er forsvunnet dagen etter. Resultatet er ankeldyb snø som gir kaninene mat. Og en skål med vann som snart blir til en skål med is igjen.

Det er ganske spennende å kjøre i mørket i snøstorm. Vi drar ut for å kjøpe en tilhenger til den nye båten vår. Vi parkerer den nye tilhengeren med store problemer og skliende dekk, for selv vår 4×4 klarer så vidt å stå imot de hvite fjellene. Dette i kameraets søkelys, for et filmteam er akkurat der. Til en sending som sannsynligvis kommer på TV til våren.

Den nye båten skulle egentlig også ha kommet i disse dager, men den ligger dessverre fortsatt innfrosset i sin tidligere hjemmehavn. Det kan ta en stund før den faktisk kommer. En 7 meter lang motorbåt med låsbar kabin og 100 hk. Et tilskudd til flåten vår, til mange timer med fiske, - og båtliv i 2024. Nå nyter vi fortsatt rolige kvelder ved vedovnen og gleder oss allerede til den nye sesongen.

nb_NONB